Τρόποι Πληρωμής & Πολιτική Ακύρωσης

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μας είναι οι παρακάτω:

Τραπεζική Μεταφορά
Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελία σας εντός 5 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο nefeli3@otenet.gr. Πέραν αυτού του ορίου η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιείται η εκτέλεσή της.
Η κατάθεση μπορεί να γίνει στους ακόλουθους λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
IBAN: GR19 0172 4540 0054 5407 1795 313
BIC: PIRBGRAA
BANK: Bank of Piraeus
Account Holder: KAKOGIANNIS – NEFELI IKE
Address: Lefkada, Greece

Προσοχή
Είναι σημαντικό στην κατάθεση που θα κάνετε ως αιτιολογία να φαίνεται το ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί στην παραγγελία σας, όπως και ο κωδικός της παραγγελίας ο οποίος αποστέλλεται αυτόματα μετά από κάθε επιτυχή παραγγελία, μέσω email. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω email στο nefeli3@otenet.grκαι να μας δώσετε το όνομα από το οποίο θα γίνει η κατάθεση.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων, θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα και των δυο τραπεζών για τη συναλλαγή.

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα:
Πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover). Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου της εγκυρότητάς της, πιστοποίησης των στοιχείων της και της διαθεσιμότητας υπολοίπου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την τράπεζα, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω καρτών γίνονται στο ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών

Για παραγγελία που ξεπερνά τα 500€ σε συνολικό ποσό είναι υποχρεωτική από το νόμο, η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Όλες οι συναλλαγές διέποντας από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Σημείωση:
Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη

Πολιτική Ακύρωσης
Η ακύρωση μιας ενεργής παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο 30 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να επιστραφεί το 15% του ποσού την συνολικής παραγγελίας σε μορφή έκπτωσης για άλλη ή ίδια δραστηριότητα κατόπιν συνεννόησης.

Scroll to Top